De 10 bästa Hårdrocksvideorna; Plats 1

Eftersom de svenska curlingdamerna tog guld igår så kände jag att det nu var dags för att presentera vilken video som får guldet i min lilla video olympiad! Eller nja... jag hade väll tänkt presentera vinnaren idag i alla fall, men det där lät coolare.

Nu har vi alltså tagit oss fram till placering nummer ett! Guldplatsen! The Champion! Och där hittar vi en skräll! Vi hittar en video från 2008 av ett av Finlands största band. Ett band som till det album som video kommer ifrån bytte sångerska, något som var väldigt opopulärt bland många av bandets fans. Och fanns till detta band finns det gott om över hela världen. Jag har dock aldrig gillat dem särskilt mycket och tycker mest att de är ofantligt överskattade. Men med den här videon gör de en fullträff som jag inte tror lämnar alldeles för många oberörda!

Jag talar såklart om:
På plats 1:
DEN BÄSTA HÅRDROCKSVIDEON NÅGONSIN (enligt mig...):

Nightwish - The IslanderEn motivering då:
Denna video är fantastisk på mer än ett sätt. Om vi ska börja i kvallitets änden så är alla bilder, klippningen och datoranimationerna av allra högsta kavllite! Allt flyter ihop på ett fantastiskt sätt och man tänker egentligen aldrig på dessa saker när man tittar på den.
Vidare så tycker jag att videon fångar upp låten på ett grymt sätt och skapar en väldigt sorglig berättelse kring den. Man hade lätt kunnat klippa bort bandet, lägga på en annan musik och den skulle klassas som en fantastisk "kortfilm". Men det hade varit korkat eftersom just denna symbios får det hela att lyfta ytterligare!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer om den här videon. SE DEN! Om du inte redan har gjort det. Jag tror att du också kommer att inse att detta är det bästa som någonsin gjorts (kom ihåg att jag inte pratar om låten... för det finns BETYDLIGT bättre låtar...)!

Den slutgiltiga listan ser alltså ut som följer:

1: Nightwish - The Islander
2: Helloween - If I Could Fly
3: HammerFall - Glory To The Brave (version 2)
4: Tenacious D - Wonderboy
5: Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon
6: Sonata Arctica - Flag In The Ground
7: Ozzy Osbourne - Mama I'm Coming Home
8: Stratovarius - Hunting High And Low
9: Alice Cooper - Welcome To My Nightmare
10: Twisted Sister - Were Not Gonna Take It

Så. Då avslutar jag den här lilla serien om Hårdrocksvideor! Däremot tror jag att jag kommer att fortsätta med kategorin "De 10" på något sätt. Kanske i samma form som detta varit, kanske i någon annan. Jag vet inte riktigt än. Jag tycker i alla fall att det har varit skoj!

Nu åker jag iväg till fjällen i några dagar och återvänder inte fören på torsdag! Dock får ni nog vänta med nästa ilägg till på fredag eller söndag. JAG VET att ni kommer att få Mr.MASA abstinens! Jag ber om ursäkt. Men! Alla mina gamla inlägg finns ju kvar! Varför inte kolla lita gamla inlägg från tiden då bloggen hette "Masa91s Blogg" till exempel...

Nu svamlar jag... Hej då!


HATA SL!

Nu har ni gått för långt Sl! Hur i H###ETE kan det vara möjligt att jag TVÅ gånger idag har fått ge upp och gå hem igen efter att ha väntat på bussen i 30 - 45 minuter?! TVÅ gånger! "Men det finns ju andra färdvägar" kanske ni tänker. Ja, det finns andra färdvägar. Färdvägar som tar en och en halv timme! Lektionen är ju för bövelen redan slut då! Riktigt dåligt SL!

Sagan om när snön kom till byn:
Det var en gång på SLs huvudkontor en vinterdag i februari. Det hade varit vinter och en väldigt massa snö i några månader och allt verkade vara frid och fröjd. Men sen så hände det något otänkbart! Något så hemskt att det lamslog alla som var på kontoret den dagen! Det blev lite kallare och kom lite mer snö!

Kaos utbröt! Eftersom detta väderfenomen aldrig tidigare i världshistorien hade ägt rum så visste ingen var de skulle göra. Bussar gick sönder eller körde vilse, tågspåren frös sönder och det blev ett allmänt kaos. Det var då som SL satte sig ner för ett krismöte. Hur skulle man nu göra? De kom fram till att det smartaste var att stänga ner all tågtrafik som gick ovan jord och säga till de bussar som fortfarande fungerade, eller inte kört vilse, att köra mellan tågstationerna som ersättning. Eller nja. Alla bussar utom bussarna 1, 2, 3 och 4. De tyckte SL skulle fortsätta att gå sina dagliga turer med max 10 minuters mellanrum.

När de var klara med detta så satte de sig ner igen och började fundera ut vilka man skulle skylla på. Så gjorde även regeringen, oppositionen och en väldigt massa annat löst folk. Tillslut blev det så att alla skyllde på varandra och ingen ordning bringades. SL var nöjda!

Slut


Nya Avantasia plattorna i Super-delux utgåva!

Det som redan tidigare sagts i ett antal intervjuer med herr Tobias Sammet har ny bekräftats på ett fenomenalt sätt! De två kommande Avantasia plattorna, The Wicked Symphony och Angel Of Babylon, kommer att släppas tillsammans i en super delux box limited etition super mega grej (förutom att de även släpps var för sig så klart)!

"...and as a beautiful collector's edition with a beautiful Avantasia-picture-book. The deluxe box set will feature two CDs in two digibooks with impressive booklets, codes for online content (like bonus tracks, etc.) and the Avantasia-book "The Wicked Trilogy" including many never before seen photos from the tour and from photo sessions, etc.  An exclusive interview, liner-notes, and a biography will also be included.  All the album versions will be released simultaneously on April 3rd, so no one has to buy everything piece by piece but rather choose the version they prefer to get right from the start."
- www.tobiassammet.com

I WAAAAANT!!! Nu gäller det att börja spara pengar till denna fantastiska grej! JAG MÅSTE NÄMLIGEN HA DEN!!! Kolla bara på den här fantastiska bilden:
Avantasia Delux Box grej! I WAAANT!!
Vem vill inte ha detta?

AVANTASIA! AVANTASIA! Jag har en liiiten misstanke att detta kommer att bli något stort!
Herr Sammet skriver också att dessa två album är fortsättningen och avslutningen på historian som påbörjades med förra Avantasia plattan The Scarecrow. Spännande! Jag har nämligen alltid tyckt att Lost In Space, då huvudpersonen börjar tvivla på den väg han valt och inte alls vet vad han vill längre, var ett märkligt sätt att sluta denna berättelse på. Det ska bli spännande att se hur Sammet avslutar det hela. Jag hoppas att det går bra för huvudpersonen!

Det var allt för idag! Nu måste jag lugna ner mig lite... kanske med The Scarecrow... eller varför inte Metal Opera 1 eller 2? Eller något helt annat. Jag får se... bye!


De 10 bästa Hårdrocksvideorna; Plats 2

Innan vi börjar ska jag bara snabbt sammanfalla helgens version av den stora "musik" tävlingen med en mening: "ripp offerna fortsätter"! Så, det var det. Jo just det. Crucified Barbara, varför spelade ni en Nightwish doftande låt istället för det Megadeth doftande grejer ni brukar göra? Det kändes inte som er låt och gitarrerna hördes knappt...

Nu går vi raskt vidare. Vi har kommit fram till silverplatsen på denna lista! Det börjar verkligen dra ihop sig nu och det är lika jämt som... ja... jag vet inte... men jämt är det! På silverplatsen hittar vi ett smått legendariskt band. Ett band som har gått igenom mycket under sin 25 åriga karriär men samtidigt gjort fantastiska låtar. Denna videon är till en av deras fantastiska låtar, en singel från 2000 från den mörka färden... Det är alltså inte detta tyska bands mest klassiska video, men helt klart den bästa.

Silvret går till: Helloween - If I Could FlyMotiverings dags:
(inget snack om klipp och videokvallitet den här gången, som jag redan förklarat så måste dessa vara i topp för att komma över top 5 sträcket)
Detta är ett fantastiskt exempel på en musikvideo! Atmosfären i det hela beskriver låten fantastiskt bra vilket gör att videon och låten blir ett på ett väldigt bra sätt. Samtidigt som videon skulle kunna stå för sig själv utan musik och samtidigt ha samma känsla. Bilderna på bandet är fantastiska (jag gillar framför allt skarpt att Uli Kusch slår på en fågelbur istället för trummor i vissa bilder) och jag gillar upplägget med att bakgrunden inte riktigt flyter ihop med bandet och motiven i förgrunden väldigt mycket. Det gör att låtens känsla av en smärre psykisk sjukdom kommer fram ännu bättre. Mina favoritbilder i videon är när Andi Deris öppnar ögonen i början av låten samt när han flyger i slutet av låten. FANTASTISKT!

Om man nu ska hitta någonting att klaga på så skulle de kunna vara de mindre fantasirika bilderna på bandet när Deris sitter ner. Det känns inte lika proffsigt som resten av videon, men det är lätt att bortse från.

Detta gör att vi kan se att placeringarna 10 till 2 ser ut som följer:

2: Helloween - If I Could Fly
3: HammerFall - Glory To The Brave (version 2)
4: Tenacious D - Wonderboy
5: Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon
6: Sonata Arctica - Flag In The Ground
7: Ozzy Osbourne - Mama I'm Coming Home
8: Stratovarius - Hunting High And Low
9: Alice Cooper - Welcome To My Nightmare
10: Twisted Sister - Were Not Gonna Take It

Nu är det bara förstaplatsen kvar! Som jag har sagt tidigare så är det en oväntad video i topp! Så STAY TUNED! Förstaplatsen kommer att avslöjas någon gång nästa vecka (om inget oväntat händer)!!

Dio på bättringsvägen!

Det verkar som om Ronnie James Dio blir bättre! Eller i alla fall så verkar det vara på väg åt rätt håll med behandlingen (om det är någon som missat det så har ju Dio fått cancer)! Det är verkligen goda nyheter! Ronnie James Dio har alltid funnits och han ska alltid finnas!

Hur som helst. Wendy Dio (fru till Ronnie) har postat följande meddelande på Dios hemsida:

"We met with Dr. Ajani, Ronnie’s oncologist, on Monday, and he was very pleased with the treatment so far. Some tumors have gone and some have shrunk. He says we have a long road to travel, but we are on the right path. Going back and forth to Houston is getting old, with all the cancelled and delayed flights and some of the rude Continental staff, the same boring food at the hotel (I think we have eaten everything on their horrible menu!), but…when we get a good report from the doctor, it is all worth it."

"Ronnie takes a walk everyday in the park and keeps busy with his music and watching sports. He was really mad that he missed the Super Bowl because we had to fly back to Houston on that Sunday, as his chemo started at 8:00am on Monday. He is in real good spirits and will be going to the studio next week to listen to the mix of the Heaven and Hell DVD that will be released later this year. He is itching to get back on tour, and with the good reports and all of your prayers and good energy, I think he is going to make it. Bless you all.

Wendy"

Jag tolkar detta gott! Det vore verkligen trevligt om Dio var frisk till sommarens Sonisphere (där det är tänkt att Heaven & Hell ska spela).

GET WELL SOON MR DIO!


De 10 bästa Hårdrocksvideorna; Plats 3

Nu får vintern gärna ta slut. Det här är andra gången på två veckor som jag är hemma och är förkyld. Kan inte sommaren och värmen komma snart? Jag förklarar härmed krig mot vinter, kyla och snor!

Men nu till dagens ämne. Vi har nämligen kommit upp till pallen på denna lista. Här hittar vi listans enda video från ett Svenskt band. Historien bakom den är dock lite speciell. Från början spelades nämligen en helt annan video in för denna låt (tillsammans med en video till den självbetitlade låten...). Dock blev bandet inte särskilt nöjda med kvalitén på videon så när de bytte skivbolag och deras debutplatta släpptes internationellt så tog de chansen att spela in en ny version. Bandet själva säger sig även vara missnöjda med den här versionen, på grund av att dem själva spelar en mindre roll och att handlingen inte riktigt går ihop med texten, men jag tycker att den är fantastisk!

Bronset går till: HammerFall - Glory To The Brave (version 2)
(försök att ignorera faktarutorna, de har inget med bedömningen av videon att göra)"Men det här måste vara fel! Har Mr.MASA inte satt HammerFall på första plats?! Är han inte så förutsägbar?!"
Nej jag är inte så förutsägbar ;-) bara för att jag sätter HammerFall överst på 90% av mina listor betyder väll inte det att man inte kan göra undantag, hehe.

Motivering:
Jag har redan pratat om videokvallite, klippning, kameravinklar och allt sånt tidigare och sagt att om videorna är över placering nummer 5 så är allt detta i en hög klass. Så jag ska inte prata om det igen.
Däremot ska jag prata om varför just denna video från bronset. Det är just för att den beskriver känslan i låten på ett sånt otroligt bra sätt. Visserligen beskriver den inte texten ordagrant men den tar grunden från den och skapar någonting eget, något som jag redan tidigare sagt att jag gillar skarpt. Denna känsla går igenom allting i hela videon. Från de smått poetiska bilderna på bandet till själva historian. Och detta lyfter även låten! Missförstå mig inte, jag tycker att låten är fantastisk (även fast det inte är min favoritlåt med bandet, eller ens men favoritballad) men jag tycker att den blir ännu bättre ihop med den här videon! Nu tycker jag att den första videon också är fantastisk, den kanske till och med beskriver låten bättre. Men den har inte lika hög kvalité på video, klippning och sånt.
Därför får denna video bronset!

Listan ser i alltså numer ut som följer:

3: HammerFall - Glory To The Brave (version 2)
4: Tenacious D - Wonderboy
5: Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon
6: Sonata Arctica - Flag In The Ground
7: Ozzy Osbourne - Mama I'm Coming Home
8: Stratovarius - Hunting High And Low
9: Alice Cooper - Welcome To My Nightmare
10: Twisted Sister - Were Not Gonna Take It

Nu börjar det bli spännande på riktigt. Vilken video ska få silvret? Och vilken ska få guld (på tal om guld, GRATTIS KALLA TILL SVERIGES FÖRSTA GULD I OS!)? Allt jag kan säga är att jag tror inte att någon som läser min blogg kan gissa sig till vad jag har placerat överst ;-)

Cheers!


?

Eftersom det är alla hjärtans dag så tänkte jag, återigen, uppmärksamma den fantastiska Stalker Storyn om Caleb och Juliet. Som någon kanske minns så skrev jag ett inlägg om denna någon gång i November. Läs det igen här!

Så nog med det nu. Det jag egentligen hade tänkt skriva om idag är något som, egentligen, borde vara mil bort från denna blogg. Men på grund av min stora frustration över detta fenomen så måste jag ändå ta upp det. Melodifestivalen. Vad fan?!

Jag kanske minns totalt fel nu men brukade det inte finnas åtminstone någon klass på låtarna? Visserligen har de väll alltid varit väldigt strömlinjeformat men jag tror mig i alla fall minnas att det, ibland, har funnits några riktigt bra pop låtar där. Men nu... vad fan! HUR KAN MAN GE MEDIEUTRYMME TILL DETTA?! Det är så att man kräks! Och HUR FAN känner folk inte igen de SOLKLARA ripp-off grejorna?! Även fast jag knappt lyssnar på det så kände jag direkt igen Britney Spears Womanizer i gårdagens första bidrag. En SOLKLAR kopia! Och ändå gick den direkt vidare till final?! Och förra veckan var det någon rödhårig tjej som körde en total ripp-off av Helena Paparizzoeuahgalakghruih... eller hur man nu stavar det. Detta går över mitt förstånd!

Visst, allt är inte apa dåligt. Men det som faktiskt har en viss kvalité går, som högst, vidare till andra chansen. Orsa Spelmän igår var bäst! Ändå gick de bara till andra chansen. Och förra veckan gick Anders Ekborg inte ens vidare alls!

Detta måste ta slut någon gång! Den enda anledningen att man ens kollar längre är herr Lundgren!
LÄGG NER MELODIFESTIVALEN! Eller skaffa i alla fall fram några originella låtar som INTE är uppenbara kopior!


Strato klipp!

Hittade några klipp med hög kvallitet både bild och ljudmässigt från Stratovarius och Dream Evil i tisdags! Eftersom jag inte har något intelegentare att skriva idag så tänkte jag att jag lägger upp två av dom :-)

Dream Evil med en del av The Choosen Ones


Stratovarius med en del av Higher We Go


Amazing! Bye!

HIGHER WE GO!

I förrgår var jag på en av de bästa konserterna jag någonsin varit på! Inte den bästa, men helt klart top 3! Det var fantastiskt! 3 bra band, god stämning i lokalen och MÅNGA bra låtar!!

Men för att då ta det hela från början. Jag kom till Klubben runt 17,30 (insläpp 18,30). Då var det redan lite folk där, kanske 9-15 personer. Men eftersom min kompis, låt oss kalla honom Herr Gitarrist, hade köat sen 14,30 (tror jag det var... jag fick ett sms nån gång då i alla fall där det stod ungefär "är du säker på att det är på Klubben? Det är inte en jävel här" :-P) så kom jag såklart först i kön :-D Vilket i sin tur självklart ledde till att jag även hamnade längst fram i mitten! Vilket var både skoj och nytt. För trotts att jag nu lyssnat aktivt på hårdrock (med aktivt menar jag nästan uteslutande, men jag har gillar hårdrock sen låååångt tillbaka. Black Ingvars ni vet ;-)) sen 2004 (då jag såg HammerFall på Grynets Show :-P) och gått på ett ganska hyfsat antal konserter så har jag aldrig stått längst fram. Så det var skoj!

Vid 19,00 började Tracedawn. Ett finskt band som lirade melodisk döds metall. Det var faktiskt oväntat bra! De körde på som galningar på scen och hoppa runt (framför allt basisten) vilket gjorde att man stod ut med growlandet (jag har dock börjat tappa lite av min avsky mot growl numer, nu kan jag till och med uppskatta det i små doser)!

Vid cirka 19,45 klev Dream Evil upp på scen! FANTASTISKT!! Ett av Sveriges bästa band helt klart! De bjöd på klassiker som The Choosen Ones, Made of Metal, Heavy Metal in the Night och The Book of Heavy Metal samt ett antal låtar från den nya plattan In The Night. Nu har jag inte hört In The Night så jag kände inte till de låtarna, men nu är jag helt klart sugen på den. Särskilt bra tyckte jag låten Immortal (med den fantastiska refrängen "We are immortal, we rule and slaugher, and then we rise!") var!

Sen vid 21,00 vart det dags för STRATOVARIUS!! FANTASTISKT det också! Trots vissa röstproblem för herr Kotipelto i vissa låtar så var det en riktigt underbar upplevelse! Visst, scenbygget andades lågbudget men vad fan gjorde det! Många klassiker, 4 låtar från nya plattan (Deep Unknown, Winter Skies, Forever Is Today och Higher We Go) samt ett fantastiskt levande band gjorde att man glömde scenen! GRYMT BRA!! I can only say HAIL TO STRATOVARIUS!! MYCKET bättre live än på skiva (och de är ju redan grymma på skiva så...).

Sen avslutades det hela med att jag fick skaka herr Kotipeltos hand! I och för sig fick alla som sträckte fram handen det, men i alla fall! Stort! Sen i t-shirt shoppen gav de ut gratis posters! And the night was complete!

För att sammanfatta är jag alltså MYCKET nöjd! De får gärna komma tillbaka snart igen! En annan sak som var skoj var att Strato vågade spela så många ballader som de gjorde! Till och med det första extranumret var en ballad bestående i fina Forever! Riktigt grymt! Tyvärr sacka min mobil sönder så jag fick inga bilder. Men jag ska försöka ragga upp några bilder från herr Gitarrist så det kanske kommer några här i alla fall i framtiden!

Cheers och ett stort "synd för er" till alla som inte var där!


STRATOVARIUS STÄLLER IN!!!

HAHA! Där lurade jag er! Eller nja... jag kanske lurade någon i alla fall och i så fall är jag glad :-D (för att förtydliga för den tröge; Stratovarius ställer INTE in, det var bara ett sjukt skämt :-P)!

Jag sitter här och lyssnar på deras extremt underskattade självbetitlade platta från 2005 (den sista med Tolkki). Jag förstår inte vad folk har för problem med den. Är det att den är betydligt mörkare och dystrare än vanliga "trallvänliga" Strato kanske (hm... konstigt argument i så fall eftersom deras hit Kiss of Judas är ungefär lika mörk)? Eller är det på grund av nått annat? Jag vet inte. Konstigt är det i alla fall. Jag menar... vem får INTE rysningar av det otroligt dystra och tunga slutet på Back to Madness (kolla upp den på Spotify eller YouTube om ni inte hört den)?!

Jaja. Alla tycker vi som sagt olika. Jag sitter också och kollar igenom deras setlist från Antwerp, Belgien, i år! En setlist som jag misstänker kommer att vara relativt oförändrad ikväll. Och jag måste säga att jag är mycket nöjd! Där finns all time classics som Hunting High And Low, Speed Of Light, The Kiss Of Judas, Eagleheart och Black Diamond samtidigt som det bjuds på tre låtar från den nya plattan, Polaris: Deep Unknown, Winter Skies och Forever Is Today.
Om de spelar dessa låtar ikväll blir jag glad :-D

En märklig känsla jag har är dock att det nästan ska bli roligare att de förbandet Dream Evil... ska det vara så? Jag har ju som sagt sett Dream Evil en gång tidigare, som förband till HammerFall på Gröna Lund 2007, men då fattade jag inte vilka de var. Det gör jag nu och det ska bli skojigt att se dom! Jag har inte lyckats hitta något setlist till dom men jag hoppas på låtar som The Book of Heavy Metal, The Choosen Ones, In Flames You Burn och Fire! Batle! Metal!

Sen har vi ju Tracedawn, det första förbandet. Jag har ingen aning om vilka dessa är... och jag hinner inte kolla upp det heller. Så det blir antingen en rolig eller tråkig överraskning :-P som tur är håller de ju bara på i 30 minuter så...

Dream Evil - The Book Of Heavy Metal


Stratovarius - Deep Unknown


CHEERS!!

De 10 bästa Hårdrocksvideorna; Plats 4

Nu har vi klättrat ännu högre på listan. Vi är faktiskt nästan framme vid pallplatserna, men inte riktigt ännu. Precis utanför pallen hittar vi något som jag länge funderade på om låten och bandet verkligen hörde till kategorin Hårdrock. Det är definitivt Rock. Men är det HÅRDrock? Efter att ha funderat på detta ett tag så kom jag fram till att det här "bandet" ju har gjort HÅRDrocks låtar och därför borde platsa på listan, även fast just denna låt inte är särskilt hård.

Nog snackat om genrebestämmande nu. På plats 4 hittar vi "the greatest band in the world" med en video från deras självbetitlade debutplatta. En video som, tråkigt nog, kommit lite i skymundan av deras låt/video Tribute.

På plats nummer 4: Tenacious D - Wonderboy


"Vad fan vad det för val?!" kanske vissa av er utbrister nu. Ja du. Det finns faktiskt en motivering:

Nu när vi har kommit så här långt upp på listan behöver jag egentligen inte prata med om filmkvallite, foto och klippning och sånt (eftersom alla nu bör vara väldigt bra på de områdena). Men jag ska i alla fall säga att alla dessa är fantastiska.
Men det är inte enbart det som gör att Wonderboy klättrar så högt på listan. Det gör den för att den är en av de mest originella musikvideos som jag någonsin sett, just för att den är så o-orginell! Vart det rörigt nu?
Det är nämligen såhär att jag tycker att video har en storfilmskänsla över sig som jag tycker att man allt oftare ser (plats 6 är ett exempel). Men det som gör den här videon originell är att låten inte alls har något med videon att göra, förutom känslan och atmosfären. Men texten är helt fel till videon. Det kan låta konstigt att den kommer ända upp till plats 4 på grund av detta, jag har ju faktiskt klagat på just detta när det kommer till andra videos på listan. Men i det här fallet är det detta som är charmen. Videon och låten är mystiska och lite småmörka, medan texten inte alls är det.

Nu känns det som om jag har tappat bort mig i mitt resonemang här. Men jag tror att om du läser noga så framgår det vad jag tycker. Det är lite suspekt men som jag sagt tidigare så är det så små marginaler som skiljer videorna på top 5.

Listan ser i alla fall numer ut som följer:

4: Tenacious D - Wonderboy
5: Bruce Dickinson - Tears Of The Dragon
6: Sonata Arctica - Flag In The Ground
7: Ozzy Osbourne - Mama I'm Coming Home
8: Stratovarius - Hunting High And Low
9: Alice Cooper - Welcome To My Nightmare
10: Twisted Sister - Were Not Gonna Take It

Cheers!


Europe förband till KISS!!

Är egenligen sjuk så jag ska inte skriva så mycket. Jag ska bara meddela att, enligt Expressen, så ska Europe spela förband till KISS på Sockholm Stadion i sommar! En riktigt glad nyhet! Det spelar alltså tre bra band som jag aldrig sett live förrut på samma kväll!

1. Mustasch
2. Europe
3. KISS

Fantastiskt!

Joey Tempest säger följande:

"Från Centrumgården i Upplands Väsby till Stockholm Stadion. Vilken känsla! Riktigt stort att spela med Kiss! Det här ska bli riktigt kul.
Flera i bandet Europe har ju haft Kiss som tonårsidoler.
Dessutom lär Kiss i sin tur gilla Europé.
Jag har också hört rykten om att Paul Stanley värmer upp rösten till "The final countdown."


RSS 2.0