Den stora bloggflytten!

Hej där alla Mr.MASA fans!!

Detta är DET SISTA inlägget på denna blogg!

NEJ!! Gråt inte!! Från och med idag använder jag nämligen min nya blogg!

Var hittar du den då?

Jo på:

http://mrmasasweden.wordpress.com/

 

Så gå in och följ den bloggen istället! :-D

 

Hur avrundar man då en blogg som hållit på i 3 år? Jo! Med...

AFTER ALL!!!!



Tack alla som läst mig under dessa år!! Nu kör vi vidare!!

Shot In The Dark

Hej där alla metalskallar!!

Jag har nu äntligen kommit fram till vad jag ska göra med den här bloggen! Och arbetet är redan igång!!

Vad ska jag då göra? Jo! Jag har tröttnat ganska rejält på den här ganska fula, gråa och 00-tals lika designen. Och eftersom blogg.se systemet inte erbjuder så mycket annat så kommer jag snart att byta adress och plats!!!

Till var?
Ja... min nya blogg är redan uppe till stora delar. Ännu återstår lite småpill samt några texter som ska flyttas med. Men inom några dag tror jag nog att det ska vara klart och då kommer jag, SÅKLART, länka dit från ganska många ställen! Hittar du dit innan? Grattis! :-D

Hur som helst!
Vi avslutar med Within Temptations nya video för deras låt Shot in the Dark! Jag har aldrig varit något mega-fan av bandet. Men denna låt är faktiskt riktigt bra :-)

Cheers!!


EDGUY åter i studion!!

Hej alla igen!!

Nu väntar stora nyheter! Eller ja... men ganska stora är de i alla fall! Det är nämligen så att Edguy har gått in i studion för att spela in uppföljaren till 2008 års Tinnitus Sanctus!!

Hur vet jag då detta? Bandet har ju ännu inte lagt upp något på vare sig Facebook eller den egna hemsidan. MEN! Nu råkar det vara så att jag följer bandets trummis, Felix Bohnke, på Twitter. Och igår skrev han följande:

"I´m in the studio with Edguy right now - recording stuff ;-)
"

Så. Edguy är alltså i studion och spelar in! Och om det inte är så att de äntligen har tagit sitt förnuft till fånga och spelar in sin debut Kingdom of Madness på nytt (föga troligt), så är det alltså en ny Edguy platta som är på ingång!!

Grymt skoj säger jag!! Detta är ett av banden jag gillat längst i metalsvängen och ett nytt album med dem betyder alltid kvalité!! Bandet är ju, som de flesta bör veta, ledda av Tobias Sammet. Och han har ju inte legat på latsidan sedan Tinnitus Sanctus direkt. Förra året kom ju de briljanta plattorna The Wicked Symphony och Angel of Babylon med hans soloprojekt Avantasia. Frågan är om han har nog med grymt låtmaterial kvar? Det får vi allt se, men konstigt vore ju annars!!

Vi avslutar med singeln från Tinnitus Sanctus; Ministry of Saints!!


Tillsist kan jag avslöja att jag har några tankar på några förändringar här på bloggen... hur det blir med det får vi se... men håll ögonen öppna!!

Cheers!!

RSS 2.0