De 10 Mest Överskattade Banden av idag; Plats 6 - Mötley Crüe

Då var det dags att fortsätta denna lista med ett av förgrundsfigurerna inom Glam Metal (som enligt mig är ansvariga för Grungen och den klassiska hårdrockens kämpande för överlevnad under det tidiga 90-talet...) under andra halvan av 80-talet, Mötley Crüe.

Mötley Crüe bildades 1981 i Los Angeles av Nikki Sixx, Tommy Lee och Mick Mars. 1981 spelade de även in sin första singel, Stick to your guns, som dock endast släpptes i 1000 exemplar. Sedan dess har de släppt 9 stycken studioalbum varav det senaste, Saints of Los Angeles, släpptes 2008. Förutom sin musik, men klassiker som Shout at the Devil och Girls, Girls, Girls, är bandet mest känd för sin vilda livsstil, något som har porträtterats i den storsäljande biografin The Dirt.

Varför platsar då Mötley Crüe på denna lista? Ja... varför platsar de inte? För mig var det ett av de mest självklara banden att sätta på listan. En gång i tiden var Mötley Crüe ett ganska coolt skräck influerat band, med låtar som Shout at the Devil som faktiskt var bra. Men aldeles för fort blev de lockade av Glamen och medan de blev ett förgrundsband inom Glam Metal så tappade de, tycker jag, bort sig själva. Glam Metal, eller Hair Metal som vissa kallar det, är i sin helhet väldigt överskattat tycker jag. Det är äckligt sliskiga melodier och texterna har så lite substans att man blir smått galen. Det är tur att stora delar av denna horibla musikstil dog ut, i och med Grungens ingång, men vissa band, som Mötley Crüe, harvar fortfarande runt och lyckas på något konstigt sätt sälja ut arenor. Detta är något jag inte förstår. Och det är därför som Mötley Crüe hamnar på listan.

Varför hamnar de inte högre då? Ja... för de har faktiskt gjort en del hyfsade låtar under karriärens gång och de har faktiskt influerat en hel del, i vissa fall coolare, band. Det, och att det finns 5 andra band som enligt mig är mer överskattade.

Mötley Crüe - Saints of Los Angeles (från den senaste plattan, med samma namn)

Lyssna hellre på - W.A.S.P
W.A.S.P kommer från samma land, era och i grund och botten även samma musikstil som Mötley Crüe. Men när Mötley sjönk ner i Glam träsket så fortsatte detta band att leverera bra metal i skräck stil, även fast de med tiden skrotade sin "chock" image. Bandet, som bildades 1982, har hittills släppt 14 album varav det senaste, Babylon, släpptes 2009. Ett bra och betydligt coolare alternativ till Mötley Crüe som, trotts att de har ett relativt känt namn, tyvärr aldrig nått Mötleys storhet.

W.A.S.P - Babylon's Burning
(från senaste albumet Babylon)


Vi är nu halvvägs genom listan, som hittills ser ut såhär:

6: Mötley Crüe
7: Nightwish
8: Ozzy Osbourne
9: KISS
10: Dragonforce

Nästa "band" till sågning är ett annat stort amerikanskt band, som jag inte vet om jag skulle kalla "band" längre ;-)

Cheers!


Google Översätt

I fredags eftermiddag satt jag och hade lite småtråkigt. Och vad gör man när man har småtråkigt? Jo, man sätter på metal på hög volym, hoppar runt och ser allmänt löjlig ut ;-)

Men nu hade jag inte tillgång till någon stereo med stora högtalare, jag var på kontoret (METAL, ey?). Så då var jag tvungen att ta till något annat istället. Nämligen Google Översätt!!

Google Översätt är nämligen ett fasligt roligt tidsfördriv. Varför, kanske du frågar? Gå in och kolla själv så får du se! Jag provade att översätta några metaltexter och jädrar! Även fast man förstår största delen av texten hyfsat så är det svårt att hålla sig för skratt ibland. Eller vad sägs om följande översättningar:

Kör till bergen, Spring för livet
Kör till bergen, Spring för livet
(Iron Maiden - Run to the Hills)

Heavy Metal är den lag som håller oss alla enade gratis
En lag som krossar jorden och helvetet
Heavy Metal kan inte bli slagen av någon dynasti
Vi är alla guider boxats med våra spell
(Helloween - Heavy Metal is the Law)

Det kommer närmare nu
klockan slår midnatt tid
Det är vägtullsystemet av domen klocka
(HammerFall - Let the Hammer Fall)

Jag är ljus och lykta
Dykning från himlen ovan
Letar du efter, mer och mer, än en gång
Jag är ljus och lykta
Ibland kan jag kan vinna ibland Jag förlorar
Det är bara ett spel som jag spelar
(Stratovarius - Hunting High and Low)

Hur som helst. Grymt roligt!! I alla fall en trött fredagseftermiddag, hehe...

Som ni märker har jag inte jättemycket att skriva om idag. Men en rolig sak har faktiskt hänt! Den andra videon från Kiske/Somerville projektet (ni vet Mat Sinners projekt med Michael Kiske och Amanda Somerville på sång) har släppts! Den är till låten If I had a Wish och är faktiskt riktigt bra! I alla fall låten!Såja. Detta var allt för idag! Om inget världsomvälvande händer så ska jag i nästa inlägg presentera plats nummer 6 på min lilla lista över de 10 mest överskattade banden av idag! Cheers!

De 10 Mest Överskattade Banden av idag; Plats 7 - Nightwish

Då var det dags för ett nytt inlägg i denna serie. De två senaste banden på listan har ju varit gigantiska. Därför kan det tyckas lite konstigt att jag tar upp ett ganska mycket mindre band nu. Men sanningen är den att detta band, inom de symfoniska metal kretsarna, är minst lika gigantiska som KISS är inom rock 'n' rollen. Dagens band till sågning är Nightwish, från Finland.

Nightwish, som bildades 1996 av Tuomas Holopainen (keyboard), släppte sin första platta Angels Fall First 1997. De utmärkte sig snabbt inom symfoni metallen med sina storslagna arrangemang och inte minst den starka operarösten hos Tarja Turunen. Men det skulle dröja tills bandets 5e album, Once (2004) innan de tog det stora steget ut i Europa. När detta väl hände så blev de dock väldigt snabbt stora och avancerade snabbt till platsen som en av Finlands största musikexporter. 2005 fick Turunen sparken från bandet och 2006 hade de hittat en ny sångerska i Svenska Anette Olzon. Den första, och hittils enda, skivan med Olzon, Dark Passion Play, släpptes 2007.

Varför platsar då detta band på listan? Sanningen är den att de egentligen inte hade gjort det, om Turunen hade varit kvar. När Tarja Turunen stod bakom mikrofonen så var bandet unikt i sitt slag (trotts att många har försökt efterapa dem) och unika band är något jag tycker om. Anette Olzon är ingen operasångerska vilket har gjort att bandet numer har hamnat någonstans i pop/rock/power/sympfonic metal träsket. De har förlorat det som en gång gjorde dem unika. Trotts detta fortsätter de att vara Finlands (och kanske världens) största symfoniska metal band, något som för mig är obegripligt.

Varför hamnar de då inte högre? Jo. För trotts att bandet har förlorat allt var originalitet heter så finns det faktiskt några bra låtar på Dark Passion Play. Och personligen så tycker jag egentligen, innerst inne, bättre om det soundet.

Nightwish - Amaranth (från senaste plattan Dark Passion Play)


Lyssna hellre på - Epica
Epica är en symfonisk metal grupp som bildades 2003 i Nederländerna av den gamla After Forever gitarristen Mark Jansen. De har sedan dess släppt 4 studioalbum varav det senaste, Design Your Universe, släpptes 2009. Enligt mig är detta det enda band som egentligen har klarat av att ta över symfoni manteln från "gamla" Nightwish. Om du gillar Symphonic metal så kommer du att ÄLSKA detta!

Epica - Unleashed (från senaste plattan Design Your Universe)


Sådärja. Då ska vi återigen sammanfatta listan!

7: Nightwish
8: Ozzy Osbourne
9: KISS
10: Dragonforce

Nu, kan jag avslöja, är vi klara med Power/symphonic metal banden! Nästa band till sågning är återigen ett stort gammalt band!

Cheers!

Textrader... Zeroes (tillägnad SD)

I blame Skåne!! Ge skiten till Danmark! De verkar ändå ha samma åsikter! Jag menar, vad gott har någonsin kommit från Skåne? Förutom Johan Glans?

Jaja. Dagens text är skriven av Tony Kakko och kommer från Sonata Arcticas senaste platta The Days of Grays. Den heter Zeroes och jag tillägnar den härmed till SD och SDs väljare (båda vet att SD är rasistiska, men ingen har the balls to erkänna det!)

...Dancing on the borderline...
...4-3-2-1...

Hello, although I'm a static Zero.
I'm fighting all your wars,
While you dwell in your hypocrisy
You think the world is fine,
When all the evil's overlined
Before you wake up this morning...

Well, hello there, you're the local superhero?
Your stronghold's but a paper bag,
We suffer for your promised land
Excuse is really thin,
Hide your revealed Achilles' heel...
Before a new brave morning...

All you little superheroes,
Fall short without all them zeroes
A pie in the sky is your brave new world,

And so powerless are thy miracles...

Ones, they walk before the rows of O's,
And soon it dawns on them, how to make billions...

Dream up a world, oh how powerless are thy miracles...
...I'm so tired to fight you
The Sun is, oh, so desperate to set tonight,
Ashamed to light a lie...

All you little superheroes,
Fall short without all them zeroes
The pie in the sky's your brave new world,

Your homestead's not yours much longer...

These people win elections, empowered by you!
These wars are never ending, acceptance just mind-bending

It's a conspiracy and as always the end is here
We were born that day...
This destiny wrote us a life we now waste away
Waste it away, do it today...

My life is fine, so why would I care...
Because it's not my ass, per se, on the line.

All you little superheroes...

...Dancing on the borderline...
4-3-2-1-do it today!


Klockrent att herr Kakko såg in i Sveriges framtid när han skrev denna. Eller hur ;-)

Hur som helst. Allt är inte svart. Blocket jag röstade på ser i alla fall ut att få bilda regering! Och om alla nu tar sitt ansvar istället för att tjafsa om att "inte kunna se sina väljare i ögonen" så ska nog SD hållas borta från all sorts makt!

Cheers!!

I WANNA BE ELECTED!!!

Det är vad alla, röda som blåa som gröna som extremt röda som extremt blåa, har skrikigt i nästan ett år nu. Men nu är det slut på skrikandet!! Vilket är skönt. För idag avgörs det. Vilka ska styra Sverige de kommande 4 åren? Ska vi ha 4 år till av "every man to himself" eller fyra år av "alla ska tjäna EXAKT lika och ALLT ska vara EXAKT rättvist"? Det är frågan det.

Jag vet vad jag har röstat på (vilket är tur... haha). Jag har röstat på... ja... det tänker jag inte avslöja här. Men jag kan säga såhär mycket att jag inte har röstat på SD!

På tal om att rösta så tycker jag att det är dåligt valdeltagande i min lilla gitarrsolo omröstning! Kom igen! Jag vet att det är fler än ni som har röstat som läser bloggen. Gör er röst hörd! För snart kör jag igång med nån annan fråga!

För att avsluta det hela nu tänkte jag visa den gamla valklassikern Elected med Alice Cooper!! Men den enda bra versionen av videon jag hittade på YouTube var: "Inbäddning inaktiverad på begäran". Därför så kör vi min nya favoritlåt med Sabaton istället! Som konstigt nog inte låter som Sabaton :-P HAHA...
Från Metalizer plattan: 7734


That's it for today! BYE!!

De 10 Mest Överskattade Banden av idag; Plats 8 - Ozzy Osbourne

Då var det dags att fortsätta denna lilla serie med en person som gjort mer för hårdrocken än MÅNGA andra. Han är en legend och han står bakom några av världshistoriens mest kända rock låtar. Trots det har han de senaste 20 åren tappat så mycket att han, trots att han rent tekniskt sett inte är ett band, tyvärr platsar på denna lista. Jag talar såklart om Ozzy Osbourne.

John Michael Osbourne (som han heter egentligen) föddes 1948 i England. Idag är han 62 år och under sina 40 år i branschen har han bland annat släppt klassiska plattor som; Paranoid (1970), Sabbath Bloody Sabbath (1973) och Sabotage (1975) med Black Sabbath och Blizzard of Ozz (1980), Bark at the Moon (1983) och No More Tears (1991) under eget namn.

De 20 senaste åren har dock kantats av en musikalisk nedgång som har reducerat denna en gång så fantastiske artist till en smått pinsam föredetting. Och även fast Ozzy, rent tekniskt sätt, har gjort helt rätt och moderniserat sitt sound så låter den moderna Ozzy inte alls i närheten av Sabbath- och Bark at the Moon Ozzy. Trotts detta säljer han ut arenor världen över. Och vad hittar man på dagens setlists? Jo, gamla favoriter som, förutom några låtar från den senaste plattan, inte är en dag yngre än 20 år. Ozzy lever idag, enbart, på gamla meriter och han skapar inte längre upphetsande musik. Därför platsar han på denna lista.

Men. Nu är han ju Ozzy och eftersom han är just Ozzy så vore det nästan straffbart att sätta honom högre upp på listan...

Ozzy Osbourne - Let Me Hear You Scream (från senaste plattan Scream)


Lyssna hellre på - Blaze Bayley
VA??!! Sätter idioten den hatade Blaze framför legenden Ozzy??!!!
JA. Det gör jag. Jag anser att om man vill lyssna på en monoton ex-sångare från ett gammalt brittiskt storband kan man lika gärna lyssna på Blaze, som faktiskt har gjort riktigt bra musik de senaste åren. Blaze Bayley hade hamnat högt om denna lista hade varit omvänd.

Blaze Bayley - Robot (från den fenomenala plattan The Man Who Would Not Die)


Sådärja. Dags att summera listan ännu en gång. Nu mer ser den ut som följer:

8: Ozzy Osbourne
9: KISS
10: Dragonforce

Nästa band till rakning (eller sågning...) är ett ganska mycket mindre band. Men det gör dem inte mindre överskattade, tvärt om...

7 Sinners Samples!

HELL(oween) YEAH!!
Nu har de läckt! Eller ja... det är bara typ 30 sekunder från varje låt... men i alla fall! Samples från Helloweens kommande platta 7 Sinners!

Helloween har de senaste åren haft en tendens att ibland vara riktigt hårda och ibland lite för popiga för sitt eget bästa. Hur som helst. Det senasta studioalbumet, Gambling With The Devil (2007), var bland det hårdaste gruppen gjort sedan debuten, Walls of Jericho (1985). Därför kom det för många som en stor överraskning när gruppen tidigare i år släppte den nyinspelade best of plattan Unarmed, som bestod av till synes betydligt mjukare versioner av gruppens klassiker.

Var har de då hamnat nu? Det är svårt att avgöra enbart baserat på lite ljudklipp. Men om jag ändå ska spekulera fritt så skulle jag gärna vilja säga att bandet, äntligen, har hittat tillbaka till det som gjorde de klassiska Keeper of the Seven Keys plattorna (1987, 1988 & 2005) så fantastiska. Nämligen den fenomenala blandningen mellan hård och melodiöst, toppat med en rejäl dos tysk humor. Nu säger jag inte att det är samma sound som på Keeper plattorna, men det rinner i samma flod i alla fall.

Hur som helst. Här är ljudklippen!


Och de låtar som spelades här var:

01. Where The Sinners Go
02. Are You Metal? ------------------ en FANTASTISK titel på en låt!!
03. Who is Mr. Madman?
04. Raise The Noise
05. World Of Fantasy
06. Long Live The King
07. The Smile Of The Sun
08. You Stupid Mankind
09. If A Mountain Could Talk
10. The Sage, The Fool, The Sinner
11. My Sacrifice
12. Not Yet Today
13. Far In The Future

Så. Precis när jag nästan hade glömt bort detta band så har jag nu helt plötsligt börjat se fram emot detta släpp grymt mycket!!

Vilken dag släpps den frågar ni? GISSA!!! MUHAHAHA!!

Cheers!

Anger Management

Jädrar! Jag vet inte om jag någonsin fått såhär starka reaktioner på något inlägg förut! Tydligen så fanns det både folk som tyckte att jag för snäll och folk som tyckte att jag var helt dum i huvudet som satte KISS på 9e plats på min lista över de 10 mest överskattade banden av idag. Och det är skoj! Kommentera gärna mera!

Dock är verkar många (eller ja... i alla fall två) av er inte läst HELA inlägget innan ni sura ner er. Ni verkar heller inte ha läst det här inlägget där jag förklarade att min lista enbart är baserad på vad banden i fråga presterar IDAG. Sonic Boom ÄR tråkig, Gene och Paul KAN inte sjunga. Men KISS HAR gjort bra plattor och Paul HAR varit en av de bästa Rock 'n' Roll sångarna i världen.

Jaja. Nog om det nu. Kontentan av det hela är att jag tycker att det är skojigt när ni som läser har åsikter! Och jag tycker att det är ännu skojigare när ni väljer att dela med er av dem! Därför har jag, på test, lagt upp en liten fråga till er. En fråga som nästan alla verkar ha en stark åsikt om; Vad är egentligen viktigast i ett gitarrsolo? Är det känslan eller är det att det går snabbt som bara helvete? Ni kan rösta till vänster!

Här är ett av mina favoritsolon!


Cheers!


De 10 Mest Överskattade Banden av idag; Plats 9 - KISS

Det är dags att fortsätta denna osmickrande lista med ett av de största Rock 'n' Roll banden i världen; KISS.

Bandet bildades 1973 i New York av Paul Stanley (The Starchild), Gene Simmons (The Demon), Ace Frehley (The Space Man) och Peter Criss (The Cat). De väckte tidigt uppmärksamhet med sin, i alla fall vid den tiden, extrema sminkning och deras självbetitlade debutplatta släpptes 1974. Sedan dess har de släppt 19 studioalbum, sålt över 100 miljoner skivor världen över och mer eller mindre kända musiker som Eric Carr (R.I.P), Vinnie Vincent, Mark St. John (R.I.P) och Bruce Kulick har passerat genom bandet som idag består av Paul, Gene, Eric Singer och Tommy Thayer. Deras senaste album, Sonic Boom, gavs ut 2009.

Detta är alltså ett vida respekterat och älskat band, världen över, som har gjort några av de mest klassiska låtarna i Rock 'n' Rollens historia. De har haft en fantastisk historia och förtjänar stor respekt för den. Med det sagt så är dock dagens version av KISS bland de mest överskattade banden som finns.

KISS av idag är, när allt kommer omkring, nästan en parodi på sig själva. De tog på sig sminket och återförenades med Ace Frehley och Peter Criss 1996, och då fyllde det kanske en funktion. Men sedan dess har de bara fortsatt med EXAKT samma sak och, nästan i alla fall, EXAKT samma turné. Allt eftersom tiden gått har Ace bytts ut mot Tommy Thayer och Peter mot Eric Singer. Dessa nya medlemmar har även tagit över rollerna som The Space Man och The Cat vilket i praktiken betyder att de låtsas vara de gamla medlemmarna, trotts att de som musiker betraktat är mer än kvalificerade för att vara sig själva.

Vad är det då som göra att detta band (eller detta bolag kanske är ett bättre uttryck) inte hamnar högre upp på listan? Jo. Jag har sett KISS live, och de bjuder fortfarande på en jävla show! De ger fansen precis vad de vill ha och lägger så mycket krut på live-shown att man ändå känner att bakom denna buissness maskin så finns det ändå, någonstans, ett hjärta som bankar för sina fans. Må så vara att Sonic Boom var en jädra tråkig skiva, må så vara att Gene och Paul inte längre kan sjunga och att Eric och Tommy överglänser dom, må så vara att de är en parodi på sig själva. De är fortfarande en jädra bra liveband som bryr sig om sin publik!

KISS - Modern Day Delilah (från senaste plattan Sonic Boom)


Lyssna hellere på - Airbourne
Airbourne är ett Rock 'n' Roll band från Australien som bildades 2001. De spelar klassisk Rock 'n' Roll i stil med gamla legendarer som AC/DC och KISS. Och de gör det äckligt bra. De har hittills släppt 3 plattor, Ready to Rock, Runnin' Wild och No Guts No Glory, och går, tror jag, en ljus framtid till mötes. Vill du ha klassisk Rock 'n' Roll från idag är det detta band du ska kolla in!

Airbourne - Blonde, Bad & Beautiful (från deras senaste platta No Guts No Glory)


Sådärja. Nu kan vi göra den första samanfattningen av den här listan!

9: KISS
10: Dragonforce

Nästa gång ska ännu en legendar sågas! Så stay tuned!

3 Weekends of METAL!!

Då har jag precis köpt biljett till Avantasia på Arenan!!
GRYM SKOJIGT!! Jag ska alltså få se Tobias Sammet och en massa gäster (inklusive Kai Hansen och Michael Kiske som inte stått på scen tillsammans sen Kai lämnade Helloween 88) framföra några av de bästa metal låtar som någonsin skrivits!!

Jag är riktigt glad!!! Trotts att mina Maiden plattor ännu inte dykt upp i posten...

Jag har kommit på en grej också. Nu har det slumpat sig så att Sabaton, Avantasia och Helloween ligger på tre helger i rad!! Den sista lördagen i november är det Sabaton, den första söndagen i december är det Avantasia och den andra lördagen i november är det Helloween!! Det blir alltså 3 WEEKENDS OF METAL på Arenan!! Hur ska man orka :-P Man kommer ju att må illa bara man hör talas om Power Metal sen :-P HAHA. Nej... men nästan.

MEN DET ÄR DET VÄRT!!

Mr.MASA presenterar
3 WEEKENDS OF METAL ON ARENAN STOCKHOLM!
Sabaton - 27 November
Avantasia - 5 December
Helloween - 11 December

Cheers all metalheads!!!
(nu kan jag NÄSTAN utlova att plats 9 på min lista publiceras innom kort!)

AVANTASIA TILL SVERIGE!!

Alltså detta är inte bra för min ekonomi!! Varför måste alla bra grejer komma till stan just denna höst? Först Sabaton, sen Helloween och nu detta!!

Avantasia kommer nämligen till Sverige den 5 December!! Och inte bara till Sverige, utan till Stockholm och Arenan!! Fantastiskt!!

Tobias Sammet rullar alltså in i min hemstad (eller... ja... nästan i alla fall :-P) och med sig har han ett ännu ej namngett band, men om jag ska gissa så blir det väll en liknande uppställning som på 2008 års festivalturné (kolla upp line-upen om du inte vet vilka jag talar om!). Men gäst sångarna för Stockholmsspelningen är redan nu klara! Och vilka grymma gubbar!

Först ut: Michael Kiske
Michael Kiske (ex-Helloween, Place Vendome, Unisonic) har ju börjat spela live igen. Och vad passar då inte bättre än att följa med Avantasia ut på turné också! Han har ju faktiskt sjungit på ALLA albumen och har en fantastisk röst!

Jorn Lande följer också med. Norrmannen med rösten var också med på förra Avantasia svängen och han har spelat en stor roll på de tre senaste plattorna. Ännu en fantastisk röst.

Bob Catley från Magnum ska också till Stockholm. Han har varit med på alla plattor utom en, The Metal Opera, och är en röst som Pomp-rocken skulle ha svårt att klara sig utan.

Och sist men inte minst: Kai Hansen! GammaRay (och ex-Helloween) sångaren och gitarristen följer såklart också med! Trotts att han inte deltog på de två senaste albumen så är han starkt förknippad med Avantasia, främst som dvärgen på de två första albumen. En legend!

Det är biljettsläpp imorgon och självklart måste jag ha en! Nu tror jag väll i och för sig inte att detta kommer att sälja slut på 2 timmar. Men om några dagar skulle jag tippa att biljetterna börjar rinna ut. Så det är lika bra att köpa en på en gång!!

Och jag som trodde jag missade chansen för evigt 2008... så dum man kan vara :-P


Och just det. En annan grej också! Helloween har nu släppt omslaget till deras kommande album 7 Sinners. Och om man ska gå efter omslaget ser det ut att bli ett av deras hårdaste någonsin!

Cheers!

7 Sinners

Iron Maiden

Okeeeej. Detta börjar bli allvarligt. Jag tror att jag totalt har börjat få dille på detta band. Allt sedan jag blev överkörd av The Final Frontier så har jag lyssnat nästan äckligt mycket på Maiden, och framför allt då deras 2000-tal. Det har gått så långt att jag nu har inhandlat plattorna Dance of Death (och därmed gjort min 2000-tals Maiden album samling komplett) och Fear of the Dark på Ginzas stora CD-rea!

Vad är det som händer med mig?! Jag har alltid fallit för mindre band som varit relativt okända för massan. Har jag nu fallit för ett av världens största? Kanske är det till och med så att jag har börjat förstå VARFÖR de är ett av världens största? Kanske är det så att jag har upptäckt att de, faktiskt, är så mycket mer än Run to the Hills.

Men man ska nog inte dra för stora växlar på det hela, kanske. De av er som följer min blogg vet ju att jag hade en period, för inte alls så länge sedan, då jag var totalt insnöad på att upptäcka Blind Guardian. Jag gillar fortfarande Blind Guardian, men egentligen så brann det största intresset ganska snabbt ut...

Och vad passar då inte bättre än att avsluta detta inlägg med den totalgrymma låten From here to Eternity från Maidens 9 platta Fear of the Dark!


Sådärja. HARE BRA MY READERS! Nästa gång funderar jag på att presentera plats 9 på min nya lista. Om det nu inte händer något drastiskt...

Ja... Visst ja! En god nyhet till ALLA metalfans där ute! Sabaton släpper alla sina skivor igen med bonusmaterial! Så go and get them om du inte har de!! Det är nästan synd att jag redan har dom...

Cheers!

RSS 2.0