Kampanj för MANOWAR konsert i Stockholm

P3 Guld gick av stapeln igår. Det överskattade skitbandet Khoma vann "Årets Rock/Metal" (vad är det för kategori anyway? Rock OCH Metal?). Jag tänker dock inte prata så mycket mer om det idag. Istället tänkte jag prata lite om ett annat överskattat skitband :-D

Manowar, ni vet de där överspända muskelmetallarna, kommer återigen till Sverige snart för sin första spelning här på en jädra massa år. De är ju legendarer och detta skulle självklart vara väldigt skoj att se! Om det inte vore för att den ENDA Sverigespelningen är i Göteborg. Är inte det lite sjukt? Därför har bloggen Seance startat en kampanj för att få Manowar att komma även hit till Stockholm.

Såhär skriver han:

MANOWAR kommer spela klassikerna och hela "Battle Hymns" från början till slut.
Nu kan du rösta på vilken låt du vill höra live på MANOWARs hemsida.


För att gå med i kampanjen klicka här [email protected] och skriv i mailet att du vill se en MANOWAR konsert i Stockholm på den kommande turnen.

Så gör det alla Stockholmare! Även fast man, som jag, tycker att de är sjukt överskattade och verkar ta sig själva på allt för stort allvar kan det ändå vara skoj att se detta legendariska band innan de går i graven! Come on!Till sist lite gnäll också. Jag såg någon svensk vinna något på skidor idag, något som faktiskt inte är särskilt ovanligt. Sverige är duktiga på skidsporter! Så VARFÖR envisas alla med att FOTBOLL ska visas och pratas om överallt? Sverige är SKITDÅLIGA på fotboll! Varför kan man inte supporta något som Sverige faktiskt är bra på istället?

Jaja...

Bye, bye!

Kommentarer
Postat av: Grimgoth

Detta stödjer man ju så klart, kolla in under dagen så har jag också gjort ett inlägg om detta samt startat ett event på Facebook.

2011-01-24 @ 09:59:39
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Seance

Masa jag tackar och bockar att du lägger upp Manowar kampanjen. Det uppskattas verkligen!

Manowar är ett otroligt underskattat band tror många politiskt korrekta hakar upp sig på imagen utan att ge musiken en chans. På de tidiga Manowar albumen sjöng de på gammel engelska och texterna baserades b.l.a. på nordisk mytologi. Deras Conan Barbaren image passar bättre till det än att komma utspringade på scen i t.e.x. sjömanskostym och glasögon som någon indiepopare. Eric Adams är dessutom en fullkommligt utomordentlig sångare. Gå gärna in på maryraven.blogg.se under kategorin 4 octaves wonders och lyssna. Jag är väldigt nyfiken i vad du tycker om albumen Hail To England, Sign of the Hammer, Fighting the World och Kings of Metal. Finns på spotify ifall du inte har de.HAIL AND KILL

Seance2011-01-24 @ 11:54:53
URL: http://seance.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

Först ang. Manowar så finns nu ett event på Facebook:

http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=172244342819873Tack och detsamma!

Och några år till blir det nog kanske?!

2011-01-25 @ 19:04:16
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0