Mr.MASA drar till fjällen!

Nu tar Mr.MASA en vecka ledigt för att åka till fjällen, Sälen närmare bestämt. I år är det, utan att avslöja för mycket, Kläppen som gäller!

"Hm... kommer han då att blogga? Så vi som läser denna underbara blogg får följa med på resan?"
Svaret är NEJ! MEN, han kommer att försöka använda hans nya "coola" flöde i vänsterkanten. Mr.MASA har nämligen (sist av alla?) skaffat Twitter!

Eller ja... han testar Twitter i alla fall! Vi får se hur han tycker att det går och känns och sen när han kommer tillbaka kanske det blir någon liten omröstning hör på bloggen för att höra vad ni, hans trogna läsare, tycker!

"Okej. Men vad händer nu med det där bättre inlägget han pratade om i slutet av förra inlägget? Och var F.N är plats 6 på listan?"
Det kommer! När Mr.MASA är tillbaka. Mr.MASAs nya lista kräver ganska mycket inspiration för att skrivas, och Mr.MASA har inte haft särskillt mycket av den varan den senaste veckan. Men det är på gång!

"Grymt! Tillsist; varför skriver och besvarar Mr.MASA frågor till sig själv? Och VARFÖR skriver han om sig själv i tredjeperson?"
Därför att det är KUL!!

Cheers!

Kommentarer
Postat av: Grimgoth

Igår släpptes första delen av svar från frågestuden och för lite sedan även den andra, skynda nu in och kolla dom spännande svaren innan den sista och spännande upplösningen.Rock On!

2011-02-26 @ 18:36:02
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Derru...

Då får du ha det så bra i fjällen! :)

2011-02-26 @ 19:07:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0