Big 4 till Stockholm?

Som kanske några av er vet så ställde Slayer och Megadeth nyligen in sin spelning i Stockholm på grund av "andra åtaganden". Banden lovade dock att "komma tillbaka snart". DET, tillsammans med det faktum att det ännu inte släppts någon information om Sonisphere i Stockholm har satt igång en hel del spekulationer.

För att ta det hela från början. Förra året stod trashens stora 4 (Metallica, Megadeth, Slayer och Anthrax) för första gången på scen tillsammans. Detta skedde på Sonisphere Festival i Sofia, Bulgarien. Detta unika samarbete kommer under några av sommarens Sonisphere festivaler att repriseras.

Sonisphere kommer nästa sommar att komma till 12 städer i Europa. En av dessa städer är Stockholm. Vilka som kommer att spela i Stockholm, eller var för den delen de kommer att göra det, är ännu inte släppt. Men enligt festivalens hemsida kommer det att hända. Många tror nu, på grund av Slayers och Megadeths uttalanden, att det blir Big 4 som headlinear.

Själv håller jag inte alls detta för otroligt. Jag tror till och med att det är mycket troligt! Den stora frågan är väll, egentligen; är det värt att se? Jag gillar inget av bandet särskilt mycket. Å andra sidan är det ju legendariska band och därför kunde det vara skoj att se. För mig är det nog mer en fråga om hur mycket kalaset kommer att kosta samt vilka mer band som kommer dit.

Nu kan ju allt hända. Festivalen kanske ställs in på grund av regn ;-)

Cheers!


Kommentarer
Postat av: Seance

Sv: Du har helt rätt bra koll där.Inför BIG4 kan jag tipsa dig att lyssna in dig på dessa album.Metallica: Ride the Lighting,Master of Puppets

Slayer: Reign in Blood, Seasons in the Abyss"

Megadeth: Rust In Peace, Youthnasia

Anthrax: Among the Living

2011-02-05 @ 11:26:03
URL: http://seance.blogg.se/
Postat av: fredrik

Among the living har inget mot andra plattan. Spreading the d... DET är deras bästa skiva. Jävlar. Medusa alltså!

2011-02-10 @ 09:29:52
URL: http://fredrik-d.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0