Judas Priest lägger ner.

Så har det hänt. De brittiska Metal gudarna Judas Priest lägger nästa år ner sin verksamhet efter över 40 års konstant rockande. Det offentliggjordes idag på bandets hemsida. Det offentliggjordes även de första datumen på den stora avskedsturnén, kallad EPITAPH World Tour. De datum som hittils är släppta är:

9th June Sweden Rock Festival, Sweden
11th June Sauna Festival, Finland
17th June Copenhell Festival, Copenhagen, Denmark
19th June Hellfest, Nantes, France
22nd June Gods of Metal Festival, Milan, Italy
25th June Graspop Festival, Belgium
23rd July HIgh Voltage Festival, London, UK
5th August Wacken Festival, Germany

Enligt Sweden Rock Festival så kommer spelningen där bli bandets ända i Sverige. Det kan mycket väl vara så, och i så fall säger jag "kul för er" till alla som ska på SRF nästa år! Men jag tycker att ver verkar lite skummt. Men KAN inte avsluta en 40 årig karriär med en festival turné! På Priest hemsida står det också att fler datum kommer att släppas. Så man kan väll fortfarande hoppas på ett Stockholmsdatum?Kan man gissa att Epitaph är namnet på bandets förhoppningsvis kommande sista platta också?

Hur som helst. HELL PATROL!!!Det är i alla fall tur att man inte är något hard core Priest fan!

Kommentarer
Postat av: Grimgoth

Det är med stor sorg man fick detta meddelande att detta legedariska band ska lägga ner och ge sig ut på en sista turné!Hoppas att dom hinner med en sista skiva också så klart!

2010-12-07 @ 20:34:47
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: ztizze

Håller med Grimgoth .. det blir sorg :(

2010-12-07 @ 21:19:10
URL: http://ztizze.blogg.se/
Postat av: Derru..

Bloggade om detta innan idag, tycker såklart att detta är väldigt synd.. Även fast jag inte heller är något vidare stort Priest-fan. Men jag ska nog endå försöka gå på Srf nästa år. Bara för att, liksom :)

2010-12-07 @ 21:20:06
URL: http://web.me.com/alteaspjuth
Postat av: DANIELA

Håller med dig om att det är en konstigt sätt att avsluta på, när man har hållit på så länge. Ska man avsluta på något sätt så är det ta mig fan med en världsturné på riktigt. Inga festival konserter. Hoppas med hela mitt hjärta att dem kommer med fler datum till Sverige. Göteborg hade passat perfekt!

2010-12-07 @ 23:12:54
URL: http://danies.blogg.se/
Postat av: CrimsonAnna

Är riktigt sugen på SRF nästa år. Jag tror dessutom att vi hårdrockare ska börja vänja oss vid denna typ av besked-att legenderna lägger ner. Men det kommer nya band.

2010-12-08 @ 10:13:06
URL: http://metalanna.blogspot.com
Postat av: metal

Enligt http://www.rockaaa.com/news/official-%E2%80%93-its-not-the-end-of-priest-1300 så är det inte säkert att detta är slutet för Judas Priest.

2010-12-09 @ 17:45:43
URL: http://www.metalgeek.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0