Back on the Streets!

Det här är inlägg nummer 201! Tänka sig, fy fan! Men detta är faktiskt ganska oviktigt just nu. Jag har nämligen en sak att berätta. Det är en STOR nyhet! Michael Kiske kommer att, efter 16 år, återigen framträda live med ett nytt band nästa år!

Jo, det är sant! I alla fall om man ska tro på www.michaelkiske.net. Där står det att han, tillsammans med musikern Dennis Ward (som även ligger bakom det Kiske frontade AOR projektet Place Vendome, som troligtvis aldrig kommer att spela live, och är medlem av Pink Creem 69), nästa år kommer att ha bildat ett helt nytt, ännu inte namngett, band samt ge ut en skiva och turnera. För att återigen använda mig av Jocke Cans ord; "Un fucking belivable!"

Om detta säger Kiske följande:
"I am actually starting up a new band again and we will start to play live next year too. No band name yet, but it will be the next big thing after Helloween for me. Dennis Ward is in it too... (I can't say much at this stage). I will be myself on stage; what ever feels right these days. It's always the best on stage with a good band and people you like."

Spännande som apa! Och det där med att det kommer att bli nästa stora grej för honom efter Helloween, betyder det att det nya bandet är mer än ett projekt och kommer att bli ett "etablerat" band? Visst vore det roligt att se Kiske återigen fronta ett världsband?! Vore det inte roligt att återigen se honom där han hör hemma? Jag önskar bara att detta band kommer till Stockholm, så jag kan få se hur det är att se Kiske live (jag var ju bara 2 år du han slutade spela live :-P)! Och vilken musik kommer bandet att spela? Blir det AOR eller melodisk metal eller något helt annat?

Det finns alltså många frågetäcken fortfarande. Men en sak är säker. Så mycket Kiske som 2010 kommer att bjuda på tror jag faktiskt att det alldrig bjudits på. Förutom det nya bandet har han ju det melodiska metal projektet med Amanda Sommerville (som kommer att släppas nästa år), han kommer att gästa på den nya Avantasia plattan samt att han kommer att sjunga en låt för de norska metal människorna i Tomorrow's Outlook.

Nu är äntligen Kiske tillbaka, full time! WELCOME BACK (on the streets ;-))!

Från Kiskes senaste turné:


Kommentarer
Postat av: 666AERIME - Hårdrocksbloggen

sv; Ja, han är jävligt grym.. tycker inte den där videon gör honom rättvisa. Vi ska börja spela in demo snart, så vi får se hur det går. Det vill ju till att materialet är grymt också, inte bara musikerna ;)

2009-10-02 @ 23:10:15
URL: http://aerime.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0