Magnus Rosén; ny bassist i Revolution Renaissance

Det här inlägget skulle egentligen ha handlat om att Helloween nu släppt omslaget till det kommande nyinspelade "best of" albumet. Och jag hade också tänkt skriva att de även kommer att släppa en limiterat upplaga med en 30 minuters DVD innehållandes en bakom kulisserna dokumentär...

Men så händer det här! Som helt slår sockorna av mig! Min favorit bassist of all times, Magnus Rosén (behöver jag nämna att han brukade spela i HammerFall?), är den nya bassisten i Timo Tolkkis Revolution Renaissance! Hur gick det till? Jag vet att han är en beryktad bassist och att han med HammerFall en gång har turnerat med Tolkkis dåvarande band Stratovarius och att han i HammerFall spelade med Anders Johansson, bror till Jens Johansson i Stratovarius. Men att han skulle bli påtänkt som ny bassist i Tolkkis band hade jag aldrig trott! Dels för att han är med i ett projekt, Full Force, tillsammans med Anders Johansson, vars bror ju uppenbart har haft problem med Tolkki när han nästan förstörde Stratovarius, och dels för att han redan är upptagen med nämnda projekt och bandet X-World 5.

Så det kom som en total chock! Men jag säger inte att jag ogillar det! Jag tror att Roséns bas spelande kan ge ett lyft för RR, vars senaste album Age of Aquarius ju ärligt talat var ganska tråkigt. Det står att bandet håller på att skriva nya låtar för ett kommande album. Kommer Magnus Rosén vara med då?

Allt jag kan säga är: GRATTIS MR ROSÈN!! Jag hoppas att Tolkki inte blåser dig...


Åh! Just det! Helloweens nya snygga omslag ska ni få se också! Den är gjord av samma gubbe som gjort omslagen till de två senaste albumen, Martin Haeusler.


Det var allt för idag! Bye, bye!


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Jag satt också och gapade en stund när jag läste det, det är alltid trevligt när det går bra för folk från lilla Kungälv, eller ännu mer specifikt, Romelanda ;)



Helloweens omslag är för övrigt helt galet snyggt, man skulle nästan kunna köpa albumet bara för det xD

2009-11-05 @ 20:18:45
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: CrimsonAnna

Mycket vackert omslag. Jag ska ägna dagen åt att smälta Rosén-nyheten, trodde han höll på med ett annat projekt med Elmgren och grabbarna.

2009-11-06 @ 09:04:48
URL: http://metalanna.blogspot.com
Postat av: Madeleine

Sv: Det får man väl verkligen hoppas att han inte blir...

2009-11-06 @ 12:28:37
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: Dennis

http://mos.futurenet.com/resources/metalhammer/evile.mp3 Första intervjun med Evile sedan deras bassist dog, på tal om bassister :P

2009-11-06 @ 12:57:44
URL: http://baronlacroix.blogg.se/
Postat av: CrimsonAnna

Samma här-har grym respekt för Magnus Rosén både som musiker och människa.

2009-11-06 @ 17:27:17
URL: http://metalanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0