Rock 'N Roll Train

Den 20de oktober släpps AC/DC;s nya album, det första på en väldigt massa år. Den kommer att heta Black Ice och du som läser detta kan troligtvis hitta den i nästan alla affärer som finns. För det är ett ganska välkänt faktum att AC/DC tillhör eliten inom rocken, genom tiderna. Dom har gjort oförglömliga låtar som Highway to Hell och Back in Black och deras musik kommer troligtvis att leva kvar när andra nyare bands låtar glöms bort.

Till deras nya platta så har de släppt en video (vilket verkar vara populärt nu istället för singlar) till låten Rock 'N Roll Train. Det är en bra låt och man hör väldigt tydligt vilka det är som spelar på den, från början till slut. Det enda som jag kan tycka är lite irriterande med den är att den påminner väldigt mycket om deras låt Hard as a rock. Döm och avgör själva då jag även postar den nya videon längst ner i det här inlägget.

Avslutningsvis så kan jag även berätta att namnet på HammerFalls nya platta kommer att bli No Sacrifice, No Victory. På den efterföljande turnén så kommer dom till Hovet i Stockholm. Vilket är en större lokal än den dom spelat sina tidigare turnéer på, Arenan Fryshuset (med undantag från HammerFall/Stratovarius turnén 2005 då de båda banden tillsammans spelade på Anexet).

Men här kommer som utlovat AC/DC;s helt nya video Rock 'N Roll Train. Mycket Nöje!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0