Stefan Elmgren gör gästspel på HammerFalls nya platta!


Ja, det är sant. Stefan Elmgren, gitarristen som lämnade HammerFall för några månader sedan för att bli pilot på heltid, kommer att göra ett kort gästspel på HammerFalls kommande platta No Sacrifice, No Victory. Det är på den låt som Stefan skrivit som han kommer att spela några solon på. Riktigt roligt tycker jag. Stefan är ju faktiskt en av de bästa gitarristerna som det här landet, eller kanske välden, har. Det betyder också att ALLA HammerFalls album, från 97 till idag, kommer att ha lite Stefan i sig. Han gästade nämligen även på bandets debut från 97 innan han blev ordinarie medlem.

En annan som kommer att gästa på den nya plattan är Anders (trummor) legendariska bror Jens Johansson (keyboard). Jens, som idag spelar i det som är kvar av Stratovarius, har under sin karriär även spelat med Yngwie (tillsammans med Anders) och med DIO. Han spelar orgel i balladen Between Two Worlds.

Det var allt som jag hade att bjuda på idag. Imorron så ska jag hålla tal på engelska om Kai Hansen (såklart!), wish me good luck!

Här under ser du en bild på Stefan från HFs Expressen blogg. Hej Svejs!

Stefan Elmgren gästar i HF studion!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0