Crucified Barbara till Melodifestivalen!

Att säga att jag nyss hörde om det skulle vara att ljuga. Men jag har inte haft tid/plats för denna nyhet på bloggen ännu. Med det tar dock inte bort värdet i nyheten ;-)

Det är nämligen så att Crucified Barbara (ett av VÄLDIGT få helkvinnliga hårdrocksband som faktiskt är bra) ska vara med i Melodifestivalen, närmare bestämt deltävling nummer 3 i Göteborg (och finalen i Globen?)! Fantastiskt skojigt. Detta blir det hårdaste bandet som någonsin stått på festivalens scen (för de av er som inte har någon koll på bandet så är deras sound betydligt hårdare och tyngre än The Poodles och H.E.A.T), vilket är bra. MER HÅRDROCK ÅT FOLKET säger jag!

Nu är det i och för sig en ballad tjejerna tävlar med... jaja... det kan bli tungt det också! Låter heter hur som helst Heaven or Hell. Kan det bli mer metal? Bandet kommenterar detta på följande sätt:
"We're looking forward to this, it's something totally different from anything we've done before, a big challenge and pretty insane at the same time -just like we want our life to be :-)."

Läs mer på deras hemsida eller på SVTs hemsida!


Tillsist har jag även några andra nyheter:

Sabaton har nu gått in i studion för att spela in det kommande albumet Coat of Arms. Faktum är att, om jag har förstått saken rätt, så har trummorna redan spelats in. Spännande, spännande!

Den gamle KISS gitarristen Bruce Kulick kommer att delta på de kommande Avantasia plattorna! Även Ralf Zdiarstek (mest känd för att ha spelat rollen som Falk von Kronberg på de två första Avantasia plattorna) kommer att delta med sin röst.

Och sist men inte minst. Gode herr Timo Tolkki verkar ha några skruvar lösa. I ena andetagen anklagar han dagens sättning av Stratovarius för att de "shit on my art" som har uttrycker det. Och i andra andetaget önskar han de alla ett gott nytt år och önskar de fortsatt välgång i sin nyårs videoblogg. När ska det sluta...

Kommentarer
Postat av: Dennis

Jag har mina pengar sparade till Avantasias o Sabatons album redan (A) :D

2010-01-07 @ 18:04:55
URL: http://baronlacroix.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Fast Norge äger ju oss rätt hårt och har ett black metalband med i sin uttagning ;) DET ska bli intressant!

2010-01-07 @ 20:29:41
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Sv: Pengar är ju alltid det största problemet :/

2010-01-08 @ 12:47:54
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: CrimsonAnna

Jo det här kan bli klart intressant-vore mäktigt om det norska black-metalbandet och Crucified Barbara möttes i ESC. Då kan vi börja snacka.Att herr Tolkki har en skruv lös är väl redan fastslaget.

2010-01-08 @ 18:01:31
URL: http://metalanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0