Magnus Rosén och Stefan Elmgren i nytt projekt!

(nej, detta är inte enbart en blogg enbart om HammerFall, det är bara det att det händer ganska mycker runt detta band just nu)

De forna HammerFall medlemarna Magnus Rosén (bas, hoppade av 2007 pga ett antal olika anledningar) och Stefan Elmgren (gitarr, hoppade av 2008 för att bli pilot på heltid) har tillsammans med Mike Andersson (sångare i bandet Cloudscape) startat ett musikaliskt projekt. Dessa har börjat skriva låtar till ett framtida album. Albumet kommer att spelas in med ett helt nytt band med dessa tre i spetsen (övriga medlemmar har ännu inte offentliggjort). Bandet har ännu inget namn, men tanken är tydligen att det ska vara klassisk 80-tals Heavy Metal.

Där ser man, Stefan Elmgren kunde inte slita sig ifrån musiken trots allt. Dock så kommer detta band självklart bara vara på "hobbystatus" eftersom Elmgren även i fortsättningen kommer att jobba som pilot på heltid. Men tydligen så ska det endå bli några spelningar. Vi får se vad som i slutendan händer med allt det här, men det ska bli intressant att följa.Magnus Rosén, Stefan Elmgren, Mike Andersson

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0