I'M ALIVE!!! - eller; vad mycket som kan hända på 2 veckor!

HELL YEAH!! Jag lever fortfarande gott folk och jag är back in buissness!!
Mitt lilla blogguppehåll var trevligt, men nu är det dags att sätta igång igen (i vilken utstäckning återstår dock att se... imorgon börjar jag nämligen sommarjobba, kvällstid, så jag får se hur mycket jag hinner med)!

Jag har ägnat en stund nu åt att försöka komma ikapp med vad som hänt i världen under dessa två veckor. Och JÄDRAR vad mycket det har hänt!!! De av er som nu misstänker ett alldeles för långt come-back inlägg har helt rätt! Jag tänker nämligen gå igenom det mesta, i alla fall det som jag tycker är viktigast.

För det första så har Sonisphere nu släppt spelschema och karta över sitt område. De ser ut som följer (klicka på dem så blir de större):
 

Spännande och trevligt! Inte en död minut alltså! Det blir nog ett himmla springande mellan scenerna dock... så det är tur att de är nära varandra! Som jag ser det så ska jag nog vara där runt 12. Men om jag missar lite av Warrior Soul... det spelar ingen större roll egentligen. Men det är nära nu!!

När vi ändå är inna på ämnet Sonisphere. Huvudakten Iron Maiden har nu släppt sin första video från den kommande plattan The Final Frontier! Den är till titellåten och ser ganska häftig ut. Jag tycker även att låten är helt okej. Inte alls i nivå med vad Maiden brukar göra, men åtmistone bättre än konstiga gratissläppet El Dorado.Ett annat band som släppt en ny video är de svenska Monty Python Metallarna Dream Evil! Videon är till låten med den smått fantastiska texten Bang Your Head från senaste plattan In The Night. Konstig video. Men den skriker helt klart Dream Evil med en HÖG röst!


På tal om videon så är det heller inte långt till Sabatons nya video Uprising har premiär. Den första augusti smäller det. Men bandet har redan nu spelat in en kommande video. Enligt bilderna på bandets hemsida verkar det dock röra sig om en betydligt mindre produktion med bandet framför en vit bakgrund. Vilken låt det är har dock ännu inte tillkännagivits. Sabaton har också nyligen varit i studion och spelat in något. Vad det är har de heller inte sagt. Jädra band som säger A och inte B!!

Och nu. Min sista nyhet! HELLOWEEN åker på turné med STRATOVARIUS i vinter!!! Helloween ska nämligen ut på tunré för deras kommande platta 7 Sinners (hehe... that band like's the numer 7!) och som förband tar de med sig just Stratovarius, som just nu även de är mitt uppe i arbetet med en ny platta. Helloweens nya album ska komma ut vid slutet av oktober och den håller just nu på att mixas.

Så. Helloween och Stratovarius kommer till Sverige följande datum:
08. Dec 2010 - SWE - Lund, Mejeriet
10. Dec 2010 - SWE - Gothenburg, Lisebergshallen
11. Dec 2010 - SWE - Stockholm, Arenan

Biljetter finns ute nu!

SOM JAG SA! Ett alldeles för långt inlägg. But what the hell!
Cheers!

Kommentarer
Postat av: Grimgoth

Härlig inlägg.

Vi ses på Sonisphere va? :DHelloween ska väl snart släppa nytt med va? Underbart iaf.

2010-07-25 @ 19:08:09
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Grimgoth

sv:

hehe, ja jag ska kolla efter den där svartklädda och långhåriga hårdrockskillen ^^

2010-07-26 @ 14:23:16
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Miranda Hårdrock

sv; Äh, skippa Mötley och Iggy... ;) Bättre att vara front row på några än halvdant på alla! Det är iallafall min åsikt :) Men vore grymt om vi sprang på varann där!

2010-07-26 @ 15:17:39
URL: http://aerime.blogg.se/
Postat av: ztizze

UP THE IRONS !!!!!

2010-07-28 @ 00:49:00
URL: http://ztizze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0