De 10 bästa Hårdrocksvideorna; Plats 8

Nu fortsätter vi med denna lista. Dagens placering är nummer 8 och denna video skiljer sig lite från de två tidigare. För det första är den betydligt nyare och för det andra är det inte längre skräck/teater rock som vi snackar om. Denna gång är det den bästa videon från ett alldeles särskilt finskt power metal band som det de senaste åren har varit många skriverier om. Videon är till deras största hit och den är väldigt snygg.

Dagens video är: Stratovarius - Hunting High And LowMotivering:
Jag tycker att denna video har många bra saker. För det första så representerar den både känslan och budskapet i låten, vilket ju är att bryta sig loss och gå en annan väg, på ett väldigt bra sätt. Vidare så är videokvalitén och den filmtekniska kvalitén hög. Bilderna på bandet är tillexempel väldigt snygga och vattnet funkar perfekt. Videon hade hamnat mycket högre på listan om det inte varit för den totala förvirringen med bilderna på kostymnissen! Det finns ingen struktur över huvud taget och det känns bara förvirrande. En annan sak är att jag gärna hade sett att de struntade i de datoranimerade rymdbilderna. När resten av videon är så bra filmad så känns de bilderna väldigt B och passar inte alls in.

Såja. Nu ser listan ut såhär:

8: Stratovarius - Hunting High And Low
9: Alice Cooper - Welcome To My Nightmare
10: Twisted Sister - Were Not Gonna Take It

Nu har vi två skräck/teater rock band och ett power metal band på listan. Hur ska det fortsätta? Jag kan avslöja så mycket att på plats 7 gömmer sig någonting helt annat, men att det ännu inte är slut på power metal på listan.


Kommentarer
Postat av: CrimsonAnna

Jag tycker annars att det finns logik i kostymnissen-the freedom of body and mind. Fast han skulle ha bränt slipsen också.

2010-01-10 @ 21:10:45
URL: http://metalanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0