HATA SL!

Nu har ni gått för långt Sl! Hur i H###ETE kan det vara möjligt att jag TVÅ gånger idag har fått ge upp och gå hem igen efter att ha väntat på bussen i 30 - 45 minuter?! TVÅ gånger! "Men det finns ju andra färdvägar" kanske ni tänker. Ja, det finns andra färdvägar. Färdvägar som tar en och en halv timme! Lektionen är ju för bövelen redan slut då! Riktigt dåligt SL!

Sagan om när snön kom till byn:
Det var en gång på SLs huvudkontor en vinterdag i februari. Det hade varit vinter och en väldigt massa snö i några månader och allt verkade vara frid och fröjd. Men sen så hände det något otänkbart! Något så hemskt att det lamslog alla som var på kontoret den dagen! Det blev lite kallare och kom lite mer snö!

Kaos utbröt! Eftersom detta väderfenomen aldrig tidigare i världshistorien hade ägt rum så visste ingen var de skulle göra. Bussar gick sönder eller körde vilse, tågspåren frös sönder och det blev ett allmänt kaos. Det var då som SL satte sig ner för ett krismöte. Hur skulle man nu göra? De kom fram till att det smartaste var att stänga ner all tågtrafik som gick ovan jord och säga till de bussar som fortfarande fungerade, eller inte kört vilse, att köra mellan tågstationerna som ersättning. Eller nja. Alla bussar utom bussarna 1, 2, 3 och 4. De tyckte SL skulle fortsätta att gå sina dagliga turer med max 10 minuters mellanrum.

När de var klara med detta så satte de sig ner igen och började fundera ut vilka man skulle skylla på. Så gjorde även regeringen, oppositionen och en väldigt massa annat löst folk. Tillslut blev det så att alla skyllde på varandra och ingen ordning bringades. SL var nöjda!

Slut


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Sv: Jag tyckte om Mirror Mirror, precis som alla andra underbara serier de visade i sommarlovsmorgon...

2010-02-26 @ 17:31:38
URL: http://maols.blogg.se/
Postat av: ztizze

Ha en trevlig helg !!

2010-02-26 @ 18:15:32
URL: http://ztizze.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0