7 Sinners World Tour!

HELL(oween) YEAH!!
Som jag skrivit om tidigare så kommer Helloween att släppa sin nya platta, 7 Sinners, på Halloween i år. Och som jag skrivit förut tar de sedan med sig självaste Stratovarius på turné! Och som jag har skrivit förut så kommer de, såklart, till Sverige!

08. Dec 2010 - SWE - Lund, Mejeriet
10. Dec 2010 - SWE - Gothenburg, Lisebergshallen
11. Dec 2010 - SWE - Stockholm, Arenan

Nu har jag införskaffat biljett till deras spelning i Stockholm! Det blir alltså Helloween och Stratovarius för mig den 11 december!! Skoj som tusan!

Detta blir andra gången jag ser de legendariska Power Metal pumporna (förra gången var det den 8 december 2007 på deras Hellish Rock Tour, på samma ställe). Då var det också första gången jag såg Gamma Ray, som då var förband. Årets förband har jag redan sett, men det är lika skoj ändå eftersom det är just Stratovarius. Det verkar som om Helloween är riktigt grymma på att välja ut förband!

Det är alltså två legendariska och stilbildande Power Metal band som står på Arenans scen i december! Så jag råder er alla att gå och kolla! Om inte i Stockholm, så kanske i Göteborg eller Lund?

För att avsluta tänkte jag visa två videos med banden i fråga. Varsågoda!

S.O.S live med Stratovarius! (observera att det inte är dagens gitarrist som är med på videon ;-) )Power live med Helloween!


That's all for today folks!

Kommentarer
Postat av: Grimgoth

Satan så bra och skoj.

2010-08-14 @ 12:54:30
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0