Stratovarius publicerar låtlista och omslag till Polaris

Det finska power metal bandet Stratovarius släpper som bekant ett nytt album, med namnet Polaris, inom kort. Nu har de på sin hemsida, http://www.stratovarius.com/, publicerat omslaget och låtlistan till detta album. Omslaget är faktiskt riktigt snyggt, kolla bara längst ner i inlägget! Det känns lite science fiction inspirerat och de har gjort om loggan (något som kanske inte är helt konstigt då grundaren Timo Tolkki lämnat bandet). Det ser nästan ut som en filmaffich och det känns skoj att bandet vågat satsa så mycket på omslaget.

Låtlistan då? Den ser ut såhär:
Deep Unknown
Falling Star
King of Nothing
Blind
Winter Skies
Forever Is Today
Higher We Go
Somehow Precious
Emancipation suite: I Dusk
Emancipation suite: II Dawn
When Mountains Fall

Även fast man inte på något sätt kan säga hur ett album kommer att låta genom att kolla på låttitlar, så kan man ändå spekulera. Titlarna låter väldigt poetiska så jag tror att albumet kommer bli väldigt symfoniskt. Om jag ska tro så låter det lite som att det kommer att bli mer gitarrbaserad, klassisk, power metal. Hur det nu går ihop med symfoniskt återstår att se. OBS RENA SPEKULATIONER, kan ha grymt fel.

Detta var allt jag hade att bjuda på för idag. Här nedan ser ni omslaget till nya Polaris. Hare la bra, och se till att H.E.A.T vinner nu!


Stratovarius - Polaris

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0