Let the Hammer Fall over Stockholm!

Hovet ikväll! HammerFall fick tydligen 4 getingar av Expressens recensent för deras spelning på Scandinavium i Göteborg i fredags. Och om en recensent ger 4 getingar till ett hårdrocksband så kan det inte bli annat än helt jädra underbart!! Jag har sett HammerFall 2 gånger tidigare och varje gång har de varit helt outstanding! Så chanserna är ganska stora att de även kommer vara outstanding ikväll. Sen så är det ju två grymt bra förband också!

Det enda som skulle kunnat vara bättre är att det är Söndag och att jag ska upp klockan 7 imorrgon bitti :-S. Men det har ju gått bra förut (Sonata Arctica på Tyrol var ju till exempel på en söndag, och Edguy på Klubben var till och med på en onsdag) så det ska nog gå bra i alla fall!

Till alla er som inte har eller kommer att se HammerFall så ska jag lägga upp ett litet liveklipp för att ni ska få se vad ni missar, hehe. Varsågoda, det här är HammerFall med låten Renegade, från plattan med samma namn, lite i Tilburg (Nederländerna) den 27de februari i år!


LET THE HAMMER FALL!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0