Ozzy film på gång

Ozzy Osbourne är en man som väll egentligen inte behöver någon presentation. Kan då någonting om rock, överhuvudtaget, så vet du vem Ozzy är. Därför tänker jag inte ödsla tid på att berätta om att han är orginalsångaren i Black Sabbath och att han efter det har haft en ganska framgångsrik solokarriär. Det tänker jag bara inte berätta, för det borde du känna till.

Nu är en film om denne man på gång. En dokumentärfilm med namnet Wreckage Of My Past. Följande står på Ozzys hemsida om filmen:

WRECKAGE OF MY PAST is an intimate documentary that delves deep into the life of music icon Ozzy Osbourne. A sober Ozzy has reached a point of clarity as he looks back on a lifetime of unparalleled success, misdiagnosed disease, unrelenting fear and a recurring dependency on drugs and alcohol. This is a film about reconciling the past and looking toward the future.

In Theatres 2010

Visst låter det ganska intressant? Och om man kollar på trailern, som finns här nedan, så värkar det bli en ganska sorglig historia också. Vilket kanske inte är så konstigt för dom som är lite insatta i herr Osbournes historia.


That's all for today folks! See you on another platet were there is a lot of pink rabbits!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0