Baptized in fire, 40 to 1

Innan jag börjar så måste jag tipsa om den nya Place Vendome plattan (fick den idag nämligen). Riktigt bra melodisk hårdrock! Köp den, en riktigt skön platta att lyssna på. Recension kommer självklart!

Men nu till dagens stora nyhet. Sabaton (för de som inte vet det så är Sabaton ett svenskt power/heavy metal band. De vann "Swedish Metal Awards" i år och kan även ses som förband åt HammerFall under våren) har släppt en ny officiell video. Videon är till låten 40:1 från det senaste albumet Art Of War.

Det lite roliga med just den här låten är att den blivit extremt populär i Polen. Detta har att göra med att låten handlar om när 700 (tror jag) polska soldater under andra världskriget höll stånd mot den 40,000 man starka tyska armén i tre dagar. Det är alltså en hyllning till dessa Polska soldater, och det är därrför som den blivit väldigt populär i Polen.

Videon hade premiär på storbild på "Warzaw Rising Museum" i Polen. Men sedan i måndags även på YouTube. En liten kul fakta om det hela är att killen som regiserat krigsscenerna i videon, Jacek Raginis, är släckt med befälhavaren för den polska armén vid det här tillfället. Här är videon nu för dig som följer min blogg! Varsågoda!

Kommentarer
Postat av: The Shadowy Hardrocker....JESSICA :D

Både Sabaton, låten, videon och budskapet är såå bra! Dock inte alls någon jättefavorit bland alla deras låtar. Men "Always remember, a fallan soldier

Always remember, faders and sons in war"

Den delen, alltså seriöst, rysningar <3

2010-03-23 @ 07:20:57
URL: http://noothingtosay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0